Arriba a Madrid un concepte de cuina tradicional japonesa plena de sabors i de la més alta qualitat: Robata, un nou restaurant que disposa de múltiples zones, cadascuna amb essència i ànima pròpia situat, a Jorge Juan.
La Sushichef Fabiola Lairet, es va marcar l’objectiu d’aconseguir la “perfecció dins la senzillesa”. A Robata, es conjuga un ambient ple de disseny, acompanyat d’una carta gastronómica que s’elabora a la segona planta del restaurant, en una magnifica cuina oberta hi ha la vista de tothom.
Influències noves que respecten la tradició japonesa i incorporen un toc de fusió occidental molt sorprenent. Tot plegat en un gran local del carrer Puigcerda, una de les artèries gastronòmiques més cool de la capital.
Adreça: Carrer Puigcerda 4
Telèfon: (+34) 916 00 69 86
OBERT TOTS ELS DIES DE L’ANY
Dilluns a dijous 13:30 a 00:00
Divendres i dissabte 13:30 a 02:00
Diumenge 13:30 a 00:00
Per a més informació consulta el nostre @robata_restaurante